Om Naprapatklinken

Din naprapatklinik i Göteborg

Har du akuta besvär, vill stå på återbudslista eller om du har frågor så ring 031- 68 35 70

Av- och ombokningar skall meddelas senast 24 timmar innan avtalad tid, annars debiteras fullt pris.

1999 startade vi Naprapatkliniken Väst här i Sisjön/Askim. Vi som jobbar här är naprapater, kiropraktor, massageterapeuter och fysioterapeut med mångårig erfarenhet från muskuloskeletala besvär.

Dagligen har vi akuta tider för dig. Oavsett om du kommer hit för massage pga kontorsarbete eller om du fått akut ont i ryggen är vi kliniken för dig.

Är du opererad hjälper vår fysioterapeut dig med din rehab. Vi behandlar bla ryggskott, nackspärr, huvudvärk, fotbesvär, höftsmärta, musarm.

Hos oss kan du t ex köpa ortopediska fotinlägg, liniment, gummiband och tensmaskiner. Vill du få hjälp med löpanalyser, kostråd och rehabprogram så är du välkommen och höra av dig till oss.

Vi är en av få kliniker som tillhandahåller Diagnostiskt Ultraljud där vi kan se besvär i axelleden, hälseneskador, muskelbristningar, m m. Vi har även stötvågsutrustning.

Vi öppnar 06:30 och vår dag slutar runt 18:00.

Vi kommer göra allt för att hjälpa dig och vi sätter dig i centrum.

Välkommen!

Vi som arbetar på Naprapatkliniken

Henrik

Leg. naprapat

 

henrik@naprapatklinikenvast.se
0705-473 847

Ägare skulle det kunna stå på Henriks visitkort men det står Leg Naprapat. Utbildad i Stockholm, examen -97 och uppväxt i Bohuslän. Det brukar vara en bra grund för en bra kille som tycker om att cykla och laga mat.

Krille

Leg. naprapat

 

krister@naprapatklinikenvast.se
0707-696 288

Född och uppvuxen i Stockholm hittade han kärleken i Göteborg efter naprapatexamen -02. Stort hjärta för idrott och en hejare på ishockey, dock klarar han inte av en piruett lika fint som sina båda döttrar. På kliniken må, ons+to, övrig tid på Göteborgsoperans danskompani. Är vår spindel i nätet gentemot vårt kontaktnät för läkare.

Anna

Dipl. massageterapeut, bindvävsmassör, spiral stabilisering.

anna@naprapatklinikenvast.se
0708-911 206

Homo sapiens sapiens är det stora intresset. Utifrån ett holistiskt perspektiv jobbar Anna med både kroppen och knoppen. Med metoden spiral stabilisering och kompetens i metakommunikation hjälper hon dig med individuellt anpassade träningsprogram, individanpassade massagebehandlingar, coachning och kostrådgivning. Vad kan vara mer intressant än människokroppen?

Charlotte

Dipl. massageterapeut,
bindvävs-&
idrottsmassör

charlotte@naprapatklinikenvast.se
031-683 570

Ett liv utan träning vore tråkigt anser Charlotte. Roligt är att nu kunna hjälpa andra till ett bättre välbefinnande. Massageterapeut sedan 2000. Bindvävsmassör, idrottsmassör och FAT-tool-massage. Även utbildad personlig tränare. Morgonpigg och ordningsam, där har ni Charlotte.

Stefan

Dipl. massageterapeut,
bindvävs-& idrottsmassör

stefan@naprapatklinikenvast.se
0737-086 591

Stefan är dansken i gänget. Massör sedan många år och en hejare på bindväv och FAT-tool. Dyker mycket, alltså riktigt mycket. Cyklar helst utför, lyssnar på musik som är konstig. Världens bästa bil, ja den kommer ifrån Frankrike.

Jimmy

Leg. fysioterapeut

 

jimmy@naprapatklinikenvast.se
0703-638 635

Vår cyklande fysioterapeut är från Mölnlycke. Motvind eller regn, inget kan knäcka Jimmys goda humör. Att hjälpa patienter med rehab efter operationer eller ömma knän från löpningen, det är Jimmy expert på. Påstås ätit flest gel på Vätternrundan. På torsdagar jobbar han med Göteborgsoperans danskompani.

Alma

Leg. kiropraktor

 

alma@naprapatklinikenvast.se
0739-630 764

Från att vilja bli jurist till att plugga till journalist blev det till slut en kiropraktorexamen år 2019 för Alma. I perioder tycker hon om att klättra, paddla kajak eller spela badminton men det skiftar ofta. Det skulle kunna låta som att hon är lite ambivalent men själv ser hon det mer som en nyfikenhet på saker och ting.

Marit

Leg. fysioterapeut

meliniaskim@gmail.com
0704-567 175

Marits främsta mål är att kunna erbjuda sina patienter en precis bedömning och den mest effektiva behandlingsplanen, oavsett om det handlar om akuta skador, överbelastningsskador eller långvariga besvär.
Under åren har fysisk aktivitet varit en stor glädje i hennes liv; friskisledare, motionslöpare, tennis- och padelspelare och numera också hängiven utövare av yoga.