Kontaktuppgifter

Telefon: 031 – 68 35 70
E-post: info@naprapatklinikenvast.se

Besöksadress
Ekonomivägen 6

436 33 ASKIM

Boka din behandling här

Har du akuta besvär, vill stå på återbudslista eller om du har frågor så ring 031-683570

Henrik

Leg. naprapat

Ägare skulle det kunna stå på Henriks visitkort men det står Leg Naprapat. Utbildad i Stockholm, examen -97 och uppväxt i Bohuslän. Det brukar vara en bra grund för en bra kille som tycker om att cykla och laga mat. Är på kliniken ti+ons+fre, övrig tid läggs på Göteborgsoperan och deras danskompani.

henrik@naprapatklinikenvast.se
0705-473 847

Krille

Leg. naprapat

Född och uppvuxen i Stockholm hittade han kärleken i Göteborg efter naprapatexamen -02. Stort hjärta för idrott och en hejare på ishockey, dock klarar han inte av en piruett lika fint som sina båda döttrar. På kliniken må, ons+to, övrig tid på Göteborgsoperans danskompani. Är vår spindel i nätet gentemot vårt kontaktnät för läkare.

krister@naprapatklinikenvast.se
0707-696 288

Anna

Dipl. massageterapeut

Tog det stora steget 2004 (gjorde vad många talar om att göra) och bytte skrivbordet mot massagebänken. Kan mycket om kostens inverkan på hälsa och vikt, vårt hormonsystem samt en del om ekologisk hudvård. Genom åren har utbildningarna blivit flera; bindvävsmassage, ansiktszonterapi, horstmannterapi, FAT-tool, kost- och näringsrådgivning, spiral stabilisering. Kopplar av med klassisk musik, och gärna på konserthuset. En bra dag spenderas i dojon med familjen. Karatestilen heter Kyokushin.

anna@naprapatklinikenvast.se
0708-911 206

Charlotte

Dipl. massageterapeut

Ett liv utan träning vore tråkigt anser Charlotte. Roligt är att nu kunna hjälpa andra till ett bättre välbefinnande. Massageterapeut sedan 2000. Bindvävsmassör, idrottsmassör och FAT-tool-massage. Även utbildad personlig tränare. Morgonpigg och ordningsam, där har ni Charlotte.

charlotte@naprapatklinikenvast.se
031-683 570

Stefan

Dipl. massageterapeut

Stefan är dansken i gänget. Massör sedan många år och en hejare på bindväv och FAT-tool. Dyker mycket, alltså riktigt mycket. Cyklar helst utför, lyssnar på musik som är konstig. Världens bästa bil, ja den kommer ifrån Frankrike.

stefan@naprapatklinikenvast.se
0737-086 591

Jimmy

Fysioterapeut

Vår cyklande fysioterapeut är från Mölnlycke. Motvind eller regn, inget kan knäcka Jimmys goda humör. Att hjälpa patienter med rehab efter operationer eller ömma knän från löpningen, det är Jimmy expert på. Påstås ätit flest gel på Vätternrundan.

jimmy@naprapatklinikenvast.se
0703-638 635

Alma

Leg. Kiropraktor

Från att vilja bli jurist till att plugga till journalist blev det till slut en kiropraktorexamen år 2019 för Alma. I perioder tycker hon om att klättra, paddla kajak eller spela badminton men det skiftar ofta. Det skulle kunna låta som att hon är lite ambivalent men själv ser hon det mer som en nyfikenhet på saker och ting.

alma@naprapatklinikenvast.se
0739-630 764