1999 startade vi Naprapatklinken Väst här i Sisjön/Askim. Vi som jobbar här är naprapater, massageterapeuter och fysioterapeut med mångårig erfarenhet från muskuloskeletala besvär.

Dagligen har vi akuta tider för dig. Oavsett om du kommer hit för massage pga kontorsarbete eller om du fått akut ont i ryggen är vi kliniken för dig.

Är du opererad hjälper vår fysioterapeut dig med din rehab. Vi behandlar bla ryggskott, nackspärr, huvudvärk, fotbesvär, höftsmärta, musarm.

Hos oss kan du t ex köpa ortopediska fotinlägg, liniment, gummiband och tensmaskiner. Vill du få hjälp med löpanalyser, kostråd och rehabprogram så är du välkommen och höra av dig till oss.

Vi är en av få kliniker som tillhandahåller Diagnostiskt Ultraljud där vi kan se besvär i axelleden, hälseneskador, muskelbristningar, m m. Vi har även stötvågsutrustning.

Vi öppnar 06:30 och vår dag slutar runt 19:00.

Vi kommer göra allt för att hjälpa dig och vi sätter dig i centrum.

Välkommen!

Kliniken

Vi som arbetar på Naprapatkliniken

Henrik

Leg. naprapat

Ägare skulle det kunna stå på Henriks visitkort men det står Leg Naprapat. Utbildad i Stockholm, examen -97 och uppväxt i Bohuslän. Det brukar vara en bra grund för en bra kille som tycker om att cykla och laga mat.

henrik@naprapatklinikenvast.se

Krille

Leg. naprapat

Född och uppvuxen i Stockholm hittade han kärleken i Göteborg efter naprapatexamen -02. Stort hjärta för idrott och en hejare på ishockey, dock klarar han inte av en piruett lika fint som sina båda döttrar. På kliniken må, ons+to, övrig tid på Göteborgsoperans danskompani. Är vår spindel i nätet gentemot vårt kontaktnät för läkare.

krister@naprapatklinikenvast.se

Anna

Dipl.massageterapeut, bindvävsmassör, dipl.ansiktszonterapeut, horstmannterapeut, kost & näringsrådgivare

Tog det stora steget 2004 (gjorde vad många talar om att göra) och bytte skrivbordet mot massagebänken. Kan mycket om kostens inverkan på hälsa och vikt, vårt hormonsystem samt en del om ekologisk hudvård. Genom åren har utbildningarna blivit flera; bindvävsmassage, ansiktszonterapi, horstmannterapi, FAT-tool, kost- och näringsrådgivning, spiral stabilisering. Kopplar av med klassisk musik, och gärna på konserthuset. En bra dag spenderas i dojon med familjen. Karatestilen heter Kyokushin.

anna@naprapatklinikenvast.se

Charlotte

Dipl. massageterapeut, bindvävs-& idrottsmassör

Ett liv utan träning vore tråkigt anser Charlotte. Roligt är att nu kunna hjälpa andra till ett bättre välbefinnande. Massageterapeut sedan 2000. Bindvävsmassör, idrottsmassör och FAT-tool-massage. Även utbildad personlig tränare. Morgonpigg och ordningsam, där har ni Charlotte.

charlotte@naprapatklinikenvast.se

Dipl. massageterapeut, bindvävs-& idrottsmassör

Stefan är dansken i gänget. Massör sedan många år och en hejare på bindväv och FAT-tool. Dyker mycket, alltså riktigt mycket. Cyklar helst utför, lyssnar på musik som är konstig. Världens bästa bil, ja den kommer ifrån Frankrike.

stefan@naprapatklinikenvast.se

Jimmy

Leg. fysioterapeut

Vår cyklande fysioterapeut är från Mölnlycke. Motvind eller regn, inget kan knäcka Jimmys goda humör. Att hjälpa patienter med rehab efter operationer eller ömma knän från löpningen, det är Jimmy expert på. Påstås ätit flest gel på Vätternrundan. På torsdagar jobbar han med Göteborgsoperans danskompani.

jimmy@naprapatklinikenvast.se